TechForce Rijnmond
 

Bedrijfsleven

TechForce Rijnmond creëert de aansluiting met het bedrijfsleven door samen te werken met diverse technische branche- en koepelorganisaties, opleidingsfondsen en samenwerkingsverbanden binnen de techniek(promotie).

Bij concrete invulling van activiteiten werkt TechForce Rijnmond rechtstreeks samen met bedrijven (in de regio).

Heeft u vragen over activiteiten, wilt u aansluiten bij TechForcerijnmond of heeft u opmerkingen? Neem dan contact met ons.

 
logo AO metalektro

A+O Metalektro richt zich op het aantrekken en ontwikkelen van talent in de metalelektro. Via A+O neemt de sector gezamenlijk verantwoordelijkheid voor de opleiding van vakmensen. Aangesloten bedrijven krijgen een vergoeding als ze leerlingen opleiden. De sector brengt de gelden hiervoor gezamenlijk op.

 
logo Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is de vereniging van bouw- en infrabedrijven.
Hierin werken leden samen binnen regio's en afdelingen, vakgroepen en contactgroepen. De ondernemersorganisatie behartigt de belangen van de sector en maakt zich hard voor vernieuwing in de bouw en infra.

 
logo CBM

Koninklijke CBM is de branchevereniging voor de interieurbouw en meubelindustrie. CBM zet zich met haar leden in voor een sterke creatieve maakindustrie voor wonen en werken.

 
logo Deltalinqs

Deltalinqs behartigt de gezamenlijke belangen van meer dan 95% van alle logistieke, haven- en industriële bedrijven in de mainport Rotterdam. Bij de ondernemersvereniging zijn bedrijven aangesloten uit veertien verschillende sectoren.

 
logo FME

FME is de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. De  aangesloten bedrijven zijn actief in productie, handel, automatisering en onderhoud in de sectoren metaal, elektronica, elektrotechniek en kunststof.

 
logo Jet-Net en TechNet

Jet-Net & TechNet is een groot landelijk netwerk waarbinnen bedrijven en scholen samenwerken om meer jongeren bewust te laten kiezen voor een technische vervolgopleiding, zodat een antwoord kan worden gegeven op de uitdagingen van de toekomst.

 
logo JINC

Ieder kind heeft talent. Daarom strijdt JINC samen met bedrijven en scholen voor een samenleving waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt. De projecten van JINC knopen de werelden van jongeren en het bedrijfsleven aan elkaar.

 
logo Metaalunie

Koninklijke Metaalunie is de grootste Nederlandse ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal. Metaalunie is actief in sectoren zoals elektronica, engineering, gereedschappen, gietwerk, jacht- en scheepsbouw, landbouwmechanisatie, las- en constructiewerk, machine- en apparatenbouw, metaalwaren, meet- en regeltechniek, oppervlaktebehandeling, plaatbewerking, revisie en onderhoud, staalbouw en verspaning.

 
logo NMT

Netherlands Maritime Technology is een netwerk van scheepswerven, toeleveranciers en dienstverleners. De brancheorganisatie NMT verbindt, vertegenwoordigt en versterkt de maritieme maakindustrie van Nederland.

 
logo OOM

OOM (Opleiding, Ontwikkeling, Metaalbewerking) is het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Via voorlichting en advies over scholing tilt OOM het vakmanschap in de branche naar een hoger plan.

 
logo TechNet Voorne Putten

De Stichting TechNet Voorne-Putten is een samenwerkingsverband tussen technische bedrijven, scholen en gemeenten om jongeren te laten kennismaken met techniek en technologie, in de vele verschijningsvormen.

 
logo Vereniging Warmtepompen

Vereniging Warmtepompen is de brancheorganisatie voor leveranciers van warmtepompen in de woningbouw en utiliteit. Ontstaan door samenvoeging van de Dutch Heat Pump Association (DHPA) en de VERAC (Vereniging van leveranciers van airconditioningapparatuur).

 
logo Vereniging van Waterbouwers

De Vereniging van Waterbouwers is de werkgevers- en ondernemersorganisatie voor aannemers en dienstverleners in de waterbouw. Door kennis te delen en activiteiten te organiseren werkt de vereniging aan een vitale waterbouwsector.

 
logo wij-techniek

Wij Techniek is het ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche. Doel: alle vakmensen in de branche motiveren om hun talent en kennis optimaal te ontwikkelen en in te zetten voor een toekomstbestendige leefomgeving.